Bad update.......

sorry för dålig uppdatering men jag har inte orkat blogga typ ...... men igår va jag i bollnäs med mamma och handlade lite saker som parfym , 3 tröjor 2 leggings, 1 ett linne och ett nagelack kommer kanske upp bilder sen :) men Idag ska jag till Magnus & Maria för Magnus fyller år ( min farbror ) så det ska väl bli kul ? :) nu sitter jag o är inne på internet på mobilen och vid datan samtidigt  vetinte varför ?  nu orker jag inte skriva nå mer.


Puss.













Försöker mobil blogga haha !

Hej.
har fått min nya mobil nu as glad, först trodde jag den skulle komma imorrn men när pappa kom hem så skrek han sen skrek jag och slet telefonen ifrån honom och fick typ damp haha dampa typ hela dan. kort inlägg men jag måste kolla på simpsons hahahahahahahahahaah.......
Puss

hej

hej :)
idag har jag varit i skolan då och vi hade ute gympa (!) och hade friidrott ( stav.) var sådär -.- men nästa ute gympa får vi brändboll så har nått o se framimot haha ..... men iaf så har jag inte gjort så mycket faktiskt har bara slappa o titta på tv rätt så skönt ;) Justee min mobil kommer nog i morgon :D :D längtar !!!!!!! :) hoppas att den bra :) det är ju en LG så jag vetinte om den är bra eller inte för har aldrig haft en sån, så är det nån av er som har en sån ? är den bra eller inte ? kommentera :D men vi har ett LG kylskåp och pappa har en LG dator och dom funkar så ? Nu ska jag duscha.

Puss♥
















Tjeeena;) ♥

hej, asså jag knäppte inte kort när jag var hos " Sivan " som vi kallar henne :) men iaf jag knäppte inte för att min kamera är i våran husvagn :O så ni får leva med det haha..... Men Fannie sov iaf hos mig då o vi tittade på djävulen bär prada nån som har sett den ? kommentera :D imorgon är det skolan åhhhhh.................. känner verkligen inte för nån skolan i morgon :) men nu ska duscha fär att jag har varit på badminton.

Puss (L)








Beställt ♥


LG

Hej.
har bestämmt mig för den här mobilen
Snygg va :) ♥
från http://elgiganten.se

Godmorgon........

är van att kliva upp tidigt så kliver typ upp kl.6:00(!) men iaf idag så  ska dagen spenderas med Fannie och vi ska åka till min pappas faster som heter Siv (som jag kanske har nämt nångång i bloggen ) och titta på Bella ( hennes hund ) och hoppa hinder och så haha ....... men tar med mig kameran så det blir nog nåra bilder :) ♥ nu ska jag bara slappa o titta på tv o sen klä på mig , justee har titta på mobiler o jag FÅR 1900 av pappa och köpa en mobil.
puss.

♥♥♥






Fannie :)


saknar nore :'(









Hej.....

...... blir ett kort inlägg för att jag ska äta nu och ska snart på BADMINTON !!!! kl halv 6 längtar :)


Puss.

RSS 2.0