Hej.

nu är jag hemma, och har tråkigt... tips kanske ?? :) nu ska jag spela nå bomber spel ;D
Bye ♥

Heeeej !



Nu leker jag lite med bella ( asså en hund ) knäpper lite bilder som jag kan lägga ut imorron. det är  här får bli sista inlägget så Godnatt ♥








Längtar som fan haha... Fan vilken kille ja är asså.




Drar nu ...

... kanske blir ett inlägg lite senare

30 oktober

MoRnIn EvErYbOdY. åker nog till sivan och sover där idag. så inga inlägg på ett tag :(




♥♥

Fick en kalender av pappa ......

..... och han köpte solsidan som vi ska titta på ikväll.   va bara de jag tänkte berätta haha.



bye

tjaaaaaaa.

Kom hem för typ nån halvtimme sen :) as trögt i skolan vi hade h-k ( hemkunskap) maud va sjuk så vi fick ha nån annan lärare en jätte sträng :(  .......  iaf titta vi på nån film  en som handla om " mose " asså han i bibeln, dom sjöng ju hela filmen typ ? men jag hade ju lite kul me josse iaf  :) Äntligen är de HÖSTLOV . kommer nog va me josse hela tin' nu ska jag göra nått.



byeeeeeeeee ....






Godmorgon.

Gomorron :D nu drar jag till skolan.







bästavän (L) ( suddig bild Iknow )

Monster jam !

Nu har pappa precis bokat biljetter till MONSTER JAM f*n vad kung . va på det för typ 2 års sen och det var jätte kul. åker om 3 veckor längtar ;)






Dålig updatering .....

förlåt för dålig update men jag har varit sjuk o typ inte örska blogga haha .... hoppas ni ar överlevt :) iaf så har jag inte gjort så mycket varit sjuk igår sen har jag bara vare i skolan, jo osså har jag haft halloween party rätt så lyckat :) nu ska jag typ spela sims eller nå.



♥♥


VI SKA VINNA VI SKA TA DOM VI SKA GÖRA LOOOOOSERS AV DOM !!!!!

KOMIGEN  LJUSDALS BADMINTON KLUBB VI SKA VINNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gubben i lådan,,,


BAD UPDATE ,,,,

 Sorrrrrrrrrry men hade läxor att göra igår och idag har jag varit med Josse vi hade as kul vi va med hennes kaniner as söta haha .... imorron har jag B-A-D-M-I-N-T-O-N TÄVLING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! önska mig lycka till. Bara så ni  vet så kommer det nog inte bli något inlägg imorgon i think ?' :) nu har jag inte lust o blogga längre :0



Baaaaaajjjjjjjjjj ♥

B-A-D-M-I-N-T-O-N

Ja badminton var det ikv då whis me luck ........ närå skoja bara :D fast ni kan ju göra det ändå om ni vill haha ,,, syns ikv iaf



Baaaaaajjjjjjjj ♥







Tja,,,,,

Fortfarande strul med designen jag vet ! men jag har inte ändrat det för att jag ska göra en ny header och sådär :) men iaf så har jag ju varit i skolan idag typ tråkit !? asså vi hade typ NO sista timmen och fick se en film som heter SKURT OM EL asså han har as jobbi röst,,, Justee min mamma kristina fyller år idag så alla säger grattis !!!!!!! skoja bara.  Nu kom siv pappas faster och ska äta tårta med oss.


( så ni vet så råkade jag lägga in på fel blogg asså på  min förra så det här la jag upp för typ två timmar sedan. )

Puss.



Hej.

Nu ska jag nog stänga av datorn så godnatt :)


Puss


strul med designen !!!!!!!!!!

fixar ikv för jag´orkar inte nu haha .....

tjjaaa ...

..... kom hem från skolan nyss, rätt så kul idag faktiskt .... haha. Är iaf med Hanna   vi har typ kul !? är inne på jesper.nu o speler scary maze game as läskigt .... hmm..... va nåt jag skulle skriva ,,,, joo justee har ju badminton match på lördag så önska mig lycka till ♥  nu orkar jag inte skriva nå mer.



Puss.






Justeeee, har ju en blogg .

Tjaa, förlåt för att jag inte har bloggat men trodde de var nå fel på blogg.se men jag hade ju loggat in på min förra blogg ! men ni kan kolla på inlägget där http://emmabjork.blogg.se den första. Som ni kanske ser så har jag fått en ny header har gjort den själv fast Anna la in den, TACK ♥ iaf så ska jag på bio ikv med Hanna i rymden finns inga känslor nån som har sett den kan ju kommentera och säga om den är bra/dålig tack ......


Nu orkar jag inge mer,,,,, ( blogger mer efter bion )






pusstja.









RSS 2.0