Inne på youtube




Asså tror hon att hon kan sjunga eller haha ;) ........

Den som vill ha rpattz skor röööööööööösta !!!!!!!!! ;) :O




Rööösta på nelly.com


Godmorgon........

..... Idag ska jag inte göra så mycket bara slappa lite;) eller ska nörda harry potter (wii) typ till 17.00 sen måste jag städa rummet. sen ska jag väl slappa ända framtill helgen sen åker vi nog till ferjestan, kommer knäppa massa kort haha. nu ska jag äta frukost♥
puss.

Förlåt för den dåliga uppdatering men jag har varit i ...........

FURUVIK !

fast det va inte så jätte jätte kul fördet var typ 28 grader !!! :O oxå liksom äre ju så mycket folk. Fast solen lysde ju inte så mycket så det var väl bra ! och tyvärr så är min kamera fortfarande borta och min mobil var urladdad så det fårni leva med haha ......... men nu laddar jag mobilen så ska ni oxå få se vad jag köpte där eller jag köpte bara en ny bikini men ändå haha. men nu ska jag duscha.
Hejdå♥

Hello.

Hej.

Förlåt för den dåliga uppdateringen , ska försöka skärpa mig nu !
Men iaf så har jag faktiskt inte gjort så mycket har varit kanske trögt faktiskt :O men idag har jag iaf varit på kalas och firat min kusin thure som fyllde 2 år idag ! grattis till han hehe ...... jo oxå har jag ju inte lagt ut bilderna på eric saade än men min kamera är borta ;O:O:O:O:O så det blir när jag hittar den. jo som jag kanske har berättat ska jag kanske få en ny header  och design kanske idag ( jag tävlar om den ) om jag nu vinner.... Hoppas hoppas hoppas !  nu är avslutas snart tävling gud vad spännande önska mig lycka till hörni ♥

Lite bilder på twilight och min älskling  + kristen...... 

Puss.







<3<3<3<3<3




kstew



Rpattz



Haha , den bästaste av alla ...... love U (L) <3<3<3<3<3♥

Och igen haha .......




Team jacob vs team edward ( vet att det är dålig bild men hitta ingen bättre haha ..... )



Tay igen .......




Dåligt i början men slutet är toppen haha ........

TAYLOR LAUTNER.





Taylor lautner är fan bäääääääst haha !!!!!!!!!!!!!!


eller vad tycker ni.....?

BAD UPDATE ........

Hej. Förlåt för den dåliga uppdateringen men min data har haft DAMP !;O :O:O den har inte fungerat iaf. den fungerar inte riktigt nu heller men de funka iaf o skriva ett inlägg ;) men på dom dagarna jag inte har bloggat har jag inte gjort så mycket , typ bara slappa haha o bada då kanske * hihi *  ♥  men iaf så kommer det komma en ny header och design om några dagar :) ni får se vad det blir .............. nu måste jag gå.




Kram emma♥♥♥

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.

Hej !



sorry för att jag inte har bloggat men jag har varit på skatön med Hanna ;) , asså fan vad vi hade kul. vi åkte såhär ring efter båten, dee va as läskigt för man liksom flög som fan , men nu är jag så jävla trött ( vetinte varför ?') så jag berättar mer i morgon.



haree bäst ♥








Emma

Fan va jag ää sämst på o blogga !


             Hej , sorry för den dåliga uppdateringen men jag har varit sjuk och badat och så.

               men iaf så har vi varee på lång ön o badat i jarse, vi åkte båt dit och sov över i båten men dee va faktiskt inte alls kul för man kunde typ inte sova för hela båten gunga o vi hade inte nåra maddraser ( stavning ) :O:O:O:O så dee sööööööög hehe :P ozå har mina ögon kliat som fan så vi måste åka in på sjukhuset och jag va allergisk mot gräspollen shiiit :O:O osså såklart så är jag sjuk nu så vaaarning för dålii uppdatering.


Nu ska jag äta.


Hejdå.



Love U <3<3<3<3 (L)(L)(L) :D




Robert pattinson (L)


RSS 2.0